sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Train of feelings..

Cand opresti un sir de sentimente nu'l opresti numai pe primul ci pe fiecare in parte, izbindu'se de tine, incercand sa te doboare, slabindu'te, punandu'te in genunchi si facandu'te sa'ti plangi de mila.."Please..stop! I need a break" (that sounds nasty XD ) 

Intr'un final se opresc.. le multumesti ca te poti odihni dupa care te saturi de stat asa ca te apuci de mers inainte tragand acele sentimente dupa tine.

In ultimele zile am trectut prin aproape toate starile posibile si am facut multe.. vrute si nevrute..prostii si desteptaciuni.. bune si rele..si vreau sa'mi cer scuze persoanelor fata de care m'am purtat mai..ciudat..diferit..cum nu trebuia.. si va invit la o bataie cu zapada.. dupa ce se mai depune putin bineinteles ^_^

Oke.. let's see what's next..

Oh yeah.. I almost forgot.. X)


joi, 25 noiembrie 2010

There's no such thing as "wrog" in my world..Part 1

Te scurge.Te usuca.Te sparge.Apoi.Te arunga la gunoi.Te incinereaza.Fumul il inspira si praful il trage pe nas.Din ce tuseste ramane un cap.Il desface ca pe o conserva si incepe sa manance.Si mananca cu lingurita.Neuroni.Ganduri.Vise.Idei.Principii.Si cosmaruri.Restul ti'l bea cu paiul.Delicigasm.Ragaie.Ramane un recipient gol.Isi aprinde o tigara si incepe sa scrumeze acolo.Pe fund se depune substanta cenusie.Creste si se dezvolta.Nu mai este ce'a fost odata.

That was the heart eating the brain.

Her power of destruction is hidden by the beauty of feeling alive..


luni, 15 noiembrie 2010

WTF is wrong with me?

Nu ma bucur, nu ma intristez, nu zambesc, n'o iau razna.. ca si cum n'as mai trai

Am avut parte de cateva esecuri azi si nu m'am miscat deloc.. fiecare muschi,  fir de par, neuron, atom din mine este relaxat.. arata ca o gradininta in care fiecare sta cu degetu in gura si asteapta sa se raceasca laptele de dimineata fara griji, probleme, nevoi.. doar cu o durere mare in cur fata de lumea de afara.

Pana de inspiratie..

Tot ce simt acum e ca nu simt nimic..

sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Neata.. (:|

M'o trezit un carcel la 7 fix..nici nu ma mira avand in vedere felul in care m'am culcat..

Ce voi face azi.. ah da.. ma voi bucura de aceasta minunata zi de primavara.. parca era noiembrie.. wtf?

Intr'o zi ma voi pisa din elicopter..

Am iesit afara.. b'bye >:D<


miercuri, 3 noiembrie 2010

Cuz this is the life..

"Exista doua moduri de a'ti rata viata.Primul: cand nu stii ce vrei. Al doilea: cand nu ai mijloace pe masura ambitiilor tale.

Nu'i putin lucru sa stii ce vrei. La douazeci de ani, asta'i ceva rar.Esti inca un copil si deja societatea te'a condamnat sa alegi intre filozofie si stiinele exacte, cand tu nu vrei decat sa dansezi sau sa zbori.

Cati tineri au o vocatie veritabila, cand ei nu fac decat sa rataceasca intre dorinte vagi, ambitii neclare, mici pofte contradictorii sau greu de realizat?

Este grea tineretea, foarte grea. Si scurta. Si abia treci de treizeci de ani, ca si incep regretele. Ar fi trebuit sa... As fi putut sa... As mai putea sa... ? Si pe la patruzeci de ani incepi sa joci tenis, riscand un infarct.

Nu'i usor sa nutresti ambitii pe masura posibilitatilor. Intotdeauna trebuie sa ai planuri mari. Dar nu mai mari decat posibilitatile. Asta e. Altfel, viata va fi o suferinta lunga, pe care o vei petrece strangand din dinti. "